|  | IT-ergonomia, Näyttötelineet, Valvomotuolit
  AV/DVI/USB   KVM extenderit   Valvomokalusteet   IT-ergonomia   Yhteydenotto  

Ratkaisu usean monitorin luomaan haasteen

Humanscale Paramount tuo näkökenttään kaaren muotoon 4-8 monitoria. Asennukseen tarvittavat komponentit ovat valmiina perusrungossa - ilman irto-osia. Paramount säätyy eri katselukulmiin ja 2. kerros on irroitettava osa/optio. M8 sopii painaville [< 19kg] monitoreille, M8 Crossbar jakaa telineen kahdelle näytölle. M7 on teollisuudessa käytetty, ulottuva ja eri tavoin asentuva varsi. Access Rail kiskojärjestelmä muokkautuu vapaasti, vapauttaa tilaa työpisteissä ja helpottaa eri laitteiden käyttöä. AccessRail on suunniteltu Komento/hälytys -keskuksiin & valvomoihin - paikkoihin, joissa tila pöydänkansilla on vähissä.

Freedom valvomotuolin selkänojan painoon reagoiva, vastapainomekanismi-rakenne ja ulkopuolinen runko asettavat uudet standardit 24/7 tuolien muodolle, tehokkuudelle ja käytettävyydelle - Kun asentosäädöt ovat automaattisia, vikaherkistä säätövivuista on päästy eroon ja tuolin paino on säilynyt alhaisena.
Mekanismivapaa Diffrient World Chair on kevyt, verkkomateriaaliin perustuva Task-tuoli; selkänojan verkko tukee vartaloa ja lannerankaa, istuimessa se vähentää kosketusrasitusta ja etureunan painetta.

↑ Paramount näyttötelineellä kahdeksan monitorin kaari, ↵ Access Rail Kiskoon vapaa monitorimäärä.

↓ Freedom 24/7 Valvomotuoli ammattikäyttöön, ↵ Freedom.in Liukusäädettävä pääntuki.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged